Over ons bedrijf

Welkom bij NRG Entertainment

Onze Passie Voor Geluid

Stap binnen in de wereld van NRG Entertainment, waar we mensen en bedrijven ontzorgen van A tot Z op het gebied van audiovisuele techniek.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Vaste of tijdelijke oplossingen, NRG Entertainment heeft alles in huis.

Uitstekende Geluidsbeleving

Wij geloven dat geluid het kloppende hart is van elk geslaagd evenement.

Passie Voor Geluid

Onze liefde voor geluid zit diep verankerd in onze roots.

Hoogwaardige Techniek en Service

Laat NRG Entertainment jouw evenement naar nieuwe hoogten tillen.

Wie zijn wij?

Onze liefde voor ons vak begint waar bij we mensen en bedrijven ontzorgen van A tot Z op het gebied van audiovisuele techniek. Als jong en dynamisch bedrijf zijn we gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die precies aansluiten op jouw behoeften.

Of het nu gaat om vaste oplossingen, zoals verkoop en installatie van audiovisuele apparatuur, of tijdelijke oplossingen via onze verhuurservice, wij staan klaar om jouw technische zorgen weg te nemen. Van televisies tot geavanceerde netwerkoplossingen, en van ervaren geluidstechnici tot gepassioneerde discjockeys, wij hebben alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken.

Bij NRG Entertainment geloven we dat geluid het kloppende hart is van elk geslaagd evenement, congres, optreden of concert. Onze liefde voor geluid zit diep verankerd in onze roots, en we streven er voortdurend naar om het nog beter te laten klinken. Of het nu gaat om een krachtige, overweldigende geluidsbeleving of een subtiele, kristalheldere klank, wij passen ons moeiteloos aan aan de situatie. Zelfs op extreem moeilijke locaties kunnen we een geweldige geluidsbeleving realiseren, waarbij we nooit de geldende geluidsnormen uit het oog verliezen en altijd rekening houden met de gezondheid van het publiek.

Kies voor NRG Entertainment en laat ons jouw evenement naar nieuwe hoogten tillen met onze hoogwaardige audiovisuele techniek en ongeëvenaarde service.